logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Deák Dániel: Bangóné Borbély Ildikó a távozásával „helyet csinált” egy újabb politikusnak a baloldali listán

Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője úgy látja, hogy Bangóné Borbély Ildikó a távozásával „helyet csinált” egy újabb politikusnak a közös baloldali listán.

Az elemző az M1 hétfői műsorában a szocialisták „botránypolitikusának” nevezte Bangóné Borbély Ildikót, akiről azt mondta: a 2004-es népszavazáson a határon túliak ellen hergelte az embereket, az MTVA székházában „fetrengett a földön”, a Parlamentben pedig „minősíthetetlen stílusban ordibált” sokszor.

Kapcsolódó tartalom

Az elemző szerint az, hogy a szocialista országgyűlési képviselő a közvéleményt és pártját is megtévesztette iskolai végzettségével kapcsolatban, az utolsó csepp volt a pohárban, ami tarthatatlanná tette, hogy az MSZP-ben maradjon.

Azt mondta, Karácsony Gergelynek is több botránya volt végzettségével kapcsolatban. A főpolgármester korábban azt állította, hogy van államilag elismert vizsgája, majd kiderült, hogy nincs, nyelvtudásával is probléma merült fel, illetve doktori végzettségével is „Bangóné Borbély Ildikóhoz hasonló botrányba került

– közölte Deák Dániel. Hozzátette: Hajnal Miklós momentumos politikus pedig sokáig azt állította magáról, hogy rendelkezik diplomával, közgazdász végzettségű, aztán kiderült, hogy „ebből sem igaz semmi”.

Az elemző szerint ha következetesek lennének a baloldalon, Bangóné Borbély Ildikóhoz hasonlóan mind Karácsony Gergelynek, mind Hajnal Miklósnak távoznia kellene.

Ajánljuk még