logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Székely Sándor: Egy futóbolond miniszterelnök-jelölt a Fidesz alternatívája

| Szerző: hirado.hu
Jobboldali-liberális ellenzéke mára bőven jobbra van, mint a Fidesz. Miniszterelnök-jelöltjük egy vállaltan jobboldali konzervatív ember, akinek fogalma sincs a politikáról, s leginkább csak sértegetni tudja partnereit, illetve az ország lakosságát – írta közleményében Székely Sándor független országgyűlési képviselő, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom alapítója.

Székely Sándor úgy fogalmazott, hogy „mára a Fidesz szavakban egyértelműen balra tolódott, az más kérdés, hogy tettekben egyértelműen liberális gazdaságpolitikát folytat, ami irgalmatlanul kizsákmányolja az ország népét”.

Szerinte a jobboldali-liberális ellenzéke mára bőven jobbra van, mint a Fidesz.

„Miniszterelnök-jelöltjük egy vállaltan jobboldali konzervatív ember, akinek fogalma sincs a politikáról, s leginkább csak sértegetni tudja partnereit, illetve az ország lakosságát. A hat, vagy hétpárti összefogás pedig leginkább jobboldali és liberális pártokat foglal magába. Legnagyobb arcaik mind milliárdosok, illetve úgynevezett szakértők, értelmiségiek. Semmi bajuk a kapitalizmussal, számukra a probléma ott van, hogy nem ők vannak hatalmon”.

Jómagam nyolc éven keresztül próbáltam belülről megváltoztatni ezeknek a pártoknak az irányát. Rájöttem, hogy ez nem lehetséges. Ezért alapítottam meg sokadmagammal az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalmat – tette hozzá a képviselő.

Székely Sándor szerint „ez a párt tisztán a baloldalt, a munkásokat, a dolgozókat képviseli”, hangsúlyozta, hogy 2022-ben választás lesz Magyarországon. Azon felül, hogy liberális-jobboldali ellenzék átadja az országot újra a Fidesznek 2/3-dal, az a tét, vajon lesz-e olyan párt a Magyar Országgyűlésben, amely az emberek érdekeit képviseli és nem a milliárdosokét.

Mi az ISZOMM-ban ezért dolgozunk. Megoldjuk! – zárta közleményét a független országgyűlési képviselő.

A teljes írás a képviselő közösségi oldalán olvasható.

Ajánljuk még