logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Hollik: A baloldal továbbra is támogatja a migrációt

A baloldal továbbra is támogatja a bevándorlást, és Brüsszel kérésének eleget téve, legalizálni akarja az illegális migrációt – jelentette ki csütörtöki videónyilatkozatában a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Hollik István a videóban azt mondta: jelentősen nőtt a migrációs nyomás 2021-ben Európában, így Magyarországon is. A nyugat-balkáni és a tengeri migrációs útvonalak mellett létrehoztak egy új, keleti útvonalat is, ami tovább rontott a helyzeten – tette hozzá.

A kommunikációs igazgató köszönetet mondott azoknak a katonáknak és rendőröknek, akik védik a magyar határt, a déli határkerítést. Nekik köszönhető ugyanis – tette hozzá –, hogy Magyarország továbbra is biztonságos, miközben

csak idén több mint 100 ezer illegális határátlépési kísérlet történt.

A magyar baloldal is bevándorláspárti, ezt bizonyítja, hogy a baloldal kiválasztott miniszterelnök-jelöltje többször is támadta a kormány, illetve a Fidesz-KDNP bevándorlásellenes politikáját. Sőt, még ennél tovább is ment, hiszen azokat a magyar vidéki embereket, akik ellenzik a bevándorlást egyszerű, tudatlan és ostoba embernek nevezte” – emelte ki Hollik István.

Hozzátette, az elmúlt hat évben sok olyan terrorcselekmény történt Európában, amelyeket bevándorlók követtek el, ennek ellenére a baloldal miniszterelnök-jelöltje szerint a migránsok nem bántanak senkit. Úgy fogalmazott: „Nagyon úgy tűnik, hogy a baloldal álláspontja nem változik: 2015 óta támogatják a bevándorlást.”

A Fidesz-KDNP és a kormány továbbra sem enged Brüsszel és a magyar baloldal nyomásának,

hiszen a magyarok – Európában egyedülálló módon – népszavazáson nyilvánították ki akaratukat a kötelező kvótáról és az illegális bevándorlásról – hangoztatta.

Éppen ezért továbbra is azon leszünk, hogy megvédjük Magyarországot a bevándorlóktól, megvédjük Magyarországot a migráció által okozott veszélyektől. Magyarország a magyaroké, nekünk kell tehát megvédenünk, mi ezen leszünk 2022-ben is” – emelte ki Hollik István a videóban.

Ajánljuk még