logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Hollik: A baloldal eltörölné a rezsicsökkentést és a 13. havi nyugdíjat

Hatalomra kerülése esetén a baloldal eltörölné a rezsicsökkentést és a 13. havi nyugdíjat – hangsúlyozta csütörtöki videónyilatkozatában a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Hollik István azt mondta: az elmúlt napokban kiderült, hogy a baloldal miniszterelnök-jelöltje mit gondol valójában a 13. havi nyugdíjról. Márki-Zay Péter ugyanis azt nyilatkozta, hogy egyetértett Bajnai Gordon volt miniszterelnökkel abban, hogy a 13. havi nyugdíjat meg kellett szüntetni, és azt felelős döntésnek nevezte – közölte a kormánypárti politikus.

A Fidesz kommunikációs igazgatója hozzátette: most Márki-Zay Péter még tovább ment, azt mondta a Covid után, a járvány nehézségei közepette 13. havi nyugdíjat adni az időseknek „böszmeség”.

Mi ezt nem így gondoljuk” – jelentette ki a fideszes politikus, hozzátéve: úgy gondolják a járvány mindenkit nehéz helyzetbe hozott, ezért

mindenkinek segíteni kell: a magyar családoknak, a magyar vállalkozásoknak, a magyar időseknek is.

Hollik István szerint azzal, hogy most Márki-Zay Péter ismét megtámadta a 13. havi nyugdíjat, egyértelműen látszik: „ez a baloldal ugyanaz a baloldal, amely kormányzása alatt nem csinált mást csak plusz terhet rakott az emberek, az idősek vállára”. Több terhet raktak az idősek vállára például azzal, hogy egekbe emelték a rezsi árát és elvették a 13. havi nyugdíjat – jegyezte meg.

A Fidesz-KDNP ezzel szemben azon dolgozik, hogy Magyarország előre menjen

és a gazdaság jó teljesítményéből mindenki részesüljön, így az idősek is – emelte ki a politikus, megjegyezve: ezért is kaptak az idősek nyugdíjprémiumot, s ezért építik vissza a 13. havi nyugdíjat, amelyet teljes egészében megkapnak a nyugdíjasok 2022-ben.

Ne engedjük, hogy a baloldal hatalomra kerüljön, hiszen akkor egyértelmű, hogy a rezsicsökkentés mellett a 13. havi nyugdíjat is eltörölné” – szögezte le Hollik István.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még