logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Orbán Viktor: Tudom, ki a főnök odaát

| Szerző: hirado.hu
„Mindegy, hogy kit hova állítanak meg mit ragasztanak a homlokára, én tudom, ki a főnök” – jelentette ki keddi nemzetközi sajtótájékoztatóján a miniszterelnök. Mint mondta, az ellenzék kormányfőjelöltjének személye ebből a szempontból nem játszik szerepet, a főnök mindig a legerősebb párt elnöke.

Orbán Viktort a keddi Kormányinfón egyebek között arról is kérdezték, milyen jelöltnek tartja a baloldal miniszterelnökjelöltjét, Márki-Zay Pétert. A kormányfő kijelentette, hogy erről a kérdésről majd a választási kampányban fejti ki a véleményét.

A nemzetközi sajtótájékoztató Dömötör Csaba parlamenti államtitkár közösségi oldalán kiposztolt részlete szerint egy másik újságírói kérdésre azonban a miniszterelnök hangsúlyozta:

Én azt nézem, hogy ki a főnök. És a jelölt személye ebből a szempontból nem játszik szerepet. A főnök mindig a legerősebb koalíciós párt elnöke. Mindegy, hogy kit hova állítanak, meg mit ragasztanak a homlokára, én tudom, ki a főnök. Nem kell ezen sokat gondolkodnom.”

Ismeretes, a legmarkánsabb baloldali erő jelenleg a Demokratikus Koalíció, amely élén Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök áll.

Címlapfotó: MTI/Mohai Balázs

Ajánljuk még