logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Orbán Viktor: Februárban érkezik a fegyverpénz

| Szerző: hirado.hu
Rendőri és katonai vezetők jártak a miniszterelnöknél, aki megköszönte azt a munkát, amit ebben az évben végeztek – derült Orbán Viktor közösségi oldaláról. A kormány 10 százalékos béremelésről döntött a katonák és rendőrök esetében. Emellett februárban hathavi fizetésüket fegyverpénzként kézhez kapják a rendőrök és a katonák.

„A rendőrök és a katonák nélkül nem tudtunk volna védekezni a vírussal szemben. Kórházakba is bementek, egészségügyi feladatokat is vállaltak, de nélkülünk nem tudtuk volna migránsok tömegeit sem megállítani a határnál”– mondta a miniszterelnök, hozzátéve, hogy

több mint százezer illegális határátlépőt állítottak meg a rendőrök és a katonák Magyarország déli határainál.

„Ez egy fantasztikus munka, elismerést érdemel, ezért 10 százalékos béremelésről döntöttünk a katonák és a rendőrök esetében is. Az elismerésünket szeretnénk azonban azzal is kifejezni, hogy a következő évben hathavi fizetésüket fegyverpénzként kézhez kapják a rendőrök és a katonák” – mondta Orbán Viktor.

A miniszterelnök hangsúlyozta, hogy a következő hónapokban és években további jelentős béremeléseket hajtanak majd végre.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még