logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Házkutatást tarthattak Cseh Katalin korábbi cégének egyik telephelyén

| Szerző: hirado.hu
Korábban kiderült, hogy a Cseh Katalinhoz köthető cég – és a hozzá kapcsolódó egyéb vállalkozások – összesen csaknem 4 milliárd 800 millió forintnyi uniós pályázatot kaptak.

A Mandiner értesülései szerint házkutatást tarthattak Vácott, a Nádas utca 2. szám alatt. A lapot egy olvasójuk kereste meg és küldött fotókat a helyszínről. A felvételek a Cseh Katalin momentumos politikus cégügyeihez köthető telephely közelében készültek.

(forrás: Mandiner)

Még nyáron robban ki a botrány a momentumos EP-képviselő körül, mikor egy Anonymus-maszkos alak videója után a Bennfentes szerkesztősége utánajárt, hogy a Cseh Katalinhoz köthető Pannónia Nyomda Kft. milyen cégekkel hozható kapcsolatba.

Kiderült: a Nova-Inn Kft., a Mondat Kft., és a Holotech Kft. ugyanarra a váci címre van bejegyezve, ahol a Pannónia Nyomda Kft. megnyerte a csaknem 70 millió forintos EU-s támogatást.

Továbbá kiderült az is: a Cseh Katalin által korábban vezetett cég és a hozzá köthető egyéb cégek összesen csaknem 4,8 milliárd, egészen pontosan 4 779 159 113 forintot kaptak uniós pályázatokon.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal emiatt különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás büntette miatt ismeretlen tettessel szemben indított nyomozást, így reális a házkutatás lehetősége is.

Ajánljuk még