logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kocsis szerint Jakab terel az ingatlanbalhéjáról: elhunyt képviselő lakásbérleti szerződését kérte ki

| Szerző: hirado.hu
Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője közösségi oldalán ismertette, hogy szerinte Jakab Péter mivel próbálja elterelni a figyelmet saját ügyeiről.

„Jakab Péterék kikérték az Országgyűlés Hivatalától jónéhány képviselőtársam lakásbérleti szerződését, közte a 3 éve elhunyt Hirt Ferencét is” – fogalmazott bejegyzésében Kocsis Máté.

„Ilyen egy pitlák alak ízléstelen válasza a lakásbalhéjára”

– értékelte Jakab viselkedését a Fidesz frakcióezetője.

Mint ismert, Jakab Péter körül az elmúlt hetekben sokasodnak a botrányok. A Bors írta meg, hogy a pártelnök lakásszerződésekkel trükközhet: a lap birtokába jutott dokumentumokból kiderül, hogy

Jakabnak az Országgyűlés évi hárommillió forintért bérel egy lakást. Csakhogy a Jobbik elnöke nem költözött be ebbe a lakásba, azt a tulajdonos – Jakab barátja – kiadta valaki másnak. Így duplán tehetik el a bérleti díjat, összesen valószínűleg hatmillió forintot.

Ezután robbant a másik botrány, hogy családtagjait sem hagyja ki a bizniszből,

a pártelnök családtagjai az elmúlt időszakban Budapest XI. kerületében sorra veszik a lakásokat,

egy jó befektetésnek számító, ugrásszerű fejlődés előtt álló területen.

(forrás: Bors)

Majd szintén a Bors információi szerint

a Jobbik elnöke házas emberként meglehetősen illetlen viszonyba keveredett egy hölggyel,

akit a pártelnök később kabinetfőnökeként nevezett meg. A lap egy videót is nyilvánosságra hozott, melynek tanúsága szerint a pártelnök van, hogy esténként kint az utcán várja a hölgyet és elébe szalad.

A Bors másnapi cikkében már több videót és fotót is közölt a párosról, melyekből kiderült, hogy Jakab ismét a családja nélkül, kabinetfőnökének lakásán töltötte az éjszakát. A pártelnök csak délután jött ki a hölgy lakásából, majd fenyegető hangnemben vegzálta az őt váró újságírókat.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még