logo

Műsorújság

Rendkívüli

Elhunyt a jósvafői barlangban eltűnt búvár

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Jakab Péter nem ment be a parlamentbe, csalódást okozott olvasóinknak

| Szerző: hirado.hu
Bár olvasóink többsége úgy gondolta, hogy a Jobbik elnökét nem fogják megzavarni a körülötte kirobbant botrányok abban, hogy bemenjen a parlamentbe, de a pártelnök mégis távol maradt.

Kíváncsiak voltunk olvasóink véleményére, ezért megkérdeztük, szerintük a körülötte kirobbant ingatlan- és nőügyek után Jakab Péter vajon bemegy-e a Parlamentbe hétfőn.

Mint ismert, Jakab Péter körül az elmúlt hetekben sokasodnak a botrányok. A Bors írta meg, hogy a pártelnök lakásszerződésekkel trükközhet. Ezután robbant a másik botrány, hogy családtagjait sem hagyja ki, a pártelnök családtagjai az elmúlt időszakban Budapest XI. kerületében sorra veszik a lakásokat, egy jó befektetésnek számító, ugrásszerű fejlődés előtt álló területen.

Majd végül a Bors információi szerint a Jobbik elnöke házas emberként meglehetősen illetlen viszonyba keveredett egy hölggyel, akit a pártelnök később kabinetfőnökeként nevezett meg. A lap egy videót is nyilvánosságra hozott, melynek tanúsága szerint a pártelnök van, hogy esténként kint az utcán várja a hölgyet és elébe szalad.

(forrás: Bors)

A Bors másnapi cikkében már több videót és fotót is közölt a párosról, melyekből kiderült, hogy Jakab ismét a családja nélkül, kabinetfőnökének lakásán töltötte az éjszakát. A pártelnök csak délután jött ki a hölgy lakásából, majd fenyegető hangnemben vegzálta az őt váró újságírókat. Olvasóink nagy többsége szerint saját párttársai állnak Jakab „házasságtörő botrányának” kiszivárogtatása mögött.

Most ismét olvasóink véleményére voltunk kíváncsiak, vajon mit tesz a Jobbik elnöke hétfőn.

Mintegy 81 százaléknyian úgy gondolták, hogy Jakab Péter bemegy a parlamentbe, 70 százalék szerint hevesen támadni a kormányt, 7 százalék szerint bemegy, de nem szólal fel, míg 4 százalékuk úgy gondolta, hogy bár bemegy, de letagadtatja magát kabinetfőnökével.

Ide kattintva nagyobb méretben is megtekintheti a számokat.

Olvasóinknak mindössze 19 százaléka gondolta, hogy a pártelnök nem megy be dolgozni, s nekik lett igazuk. Az Országgyűlés plenáris ülése délután 1 órakor kezdődött, de a Jobbik elnökét még csak a közelben sem látták.

Jakab Péter aktivitása jelentősen csökkent a közösségi médiában is. A pártelnök korábban keresztényszociális értékrendet valló nemzeti néppártként határozta meg a Jobbikot, ennek ellenére advent első vasárnapján, az ünnepi időszak kezdetéről sem emlékezett meg.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még