logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Korózs Lajos betiltotta volna azt a vakcinát, aminek az életét köszönheti

| Szerző: hirado.hu
Átesett a koronavírus-fertőzésen az álmentős videójával és statisztikahamisításával az embereket a járvány kellős közepén riogató Korózs Lajos. Három hétig birkózott a baloldali politikus a vírussal: utána olyat mondott, amit addig sohasem – vette észre a Drót.info.
Korózs Lajos, az MSZP képviselője felszólal a koronavírus-járvány második hulláma elleni védekezésről szóló kormányzati előterjesztés vitájában az Országgyűlés rendkívüli ülésén 2020. november 10-én. MTI/Balogh Zoltán

Az MSZP élő közvetítésében, Facebook-fogadóóráján Török Zsoltnak tett tanúságot koronás kálváriájáról Korózs Lajos, aki elmondása szerint hetekig szenvedte meg a koronavírust.

„Én most nem nagyon voltam elérhető jó néhány napig, jó néhány hétig, három hétig. Az érdeklődők számára szeretném csak azt mondani, hogy engem is utolért a covid. Annak ellenére, hogy kétszer is be voltam oltva, a múlt hétre volt is időpontom a harmadik oltásra. Én kaptam két Szputnyikot, de megmondom őszintén, és itt is szeretném megragadni a lehetőséget, hogy mindenkit arra biztassak, hogy oltassa be magát. Minden oltás jobb, mint a lélegeztetőgép, ezt garantáltan tudom mondani”

– mondta Korózs Lajos.

Az is kiderült, hogy nem volt kórházban, nem volt igazán beteg, „szerintem ez az oltásnak köszönhető”. Levert volt, izzadt, elment a hangja, de a legkényelmetlenebb a bezártság volt számára.

Keleti vakcina menthette meg Korózs Lajos életét, amelyet hónapokig támadt a baloldal

A keleti vakcinák elleni támadásokat a baloldal 2020 novemberében, az első pillanatban elkezdte. Molnár Csaba EP-képviselő az Európai Bizottságnál akarta betiltatni az orosz vakcina használatát.

Később, 2021 januárjában a baloldali pártok azóta sem visszavont határozati javaslattal akarták megakadályozni a keleti oltóanyagok használatát. A DK, Jobbik, MSZP, LMP, Párbeszéd összesen 52 képviselőjéből 50 támogatta a kezdeményezést, köztük Korózs Lajos. Sőt:  az ő neve olvasható első helyen a hosszú listán, amelyet az ellenzékiek írtak alá a koronavírus elleni hisztériakeltés egyik tagadhatatlan bizonyítékaként.

A kínai vakcina mellett a Szputnyik V-t is betiltotta volna idén áprilisban Szabó Tímea és Korózs Lajos párosa – mindkét szereplő érintett volt az álmentős Németh Athina ügyében, és egyik sem mondott le – , azt fogadtatták volna el az Országgyűléssel, hogy csak uniós engedéllyel rendelkező oltóanyaggal olthassanak itthon is.

A DK ennél is tovább ment, aláírást gyűjtött a kínai vakcina ellen, Gyurcsány Ferenc pedig azt mondta, „Magyarországon sem kínai, sem orosz vakcinával nem lenne szabad oltani”, és emberkísérletnek is nevezte az orosz és a kínai vakcina beszerzését.

Jakab Péter, a Jobbik elnöke is nyíltan támadta az orosz és kínai vakcinákat.

A Momentumból Csillag Tamás, a párt egyik alapítója szerint a fideszes országgyűlési képviselőkön kellett volna tesztelni az orosz oltóanyagot. „Ha működik, ha nem, mi csak nyerhetünk”, mondta.

Fekete-Győr András bukott pártelnök videóüzenetében szintén arra célozgatott, hogy a keletről érkező oltóanyag megbízhatatlan.

Korózs Lajos láthatóan nem dőlt be a baloldal keleti vakcina ellenes kampányának, hisz felvette az oltást

Idén áprilisban írta meg a Magyar Nemzet, hogy lehetséges, hogy saját pártja, a Demokratikus Koalíció felelőtlen kampánya okozhatta a koronavírusban hetvenegy éves korában elhunyt Penz András halálát. A Magyar Nemzet információi szerint ugyanis a DK kistarcsai politikusa februárban megkapta az értesítést a koronavírus elleni védőoltás időpontjáról és helyéről, ám ő visszautasította a felkínált kínai Sinopharm-vakcinát.

 

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még