logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Orbán Viktor: Nem engedünk a rezsicsökkentésből!

| Szerző: hirado.hu
Vagyunk mi, akik a rezsit csökkentettük, és vannak, akik azt mondják, hogy az emberek fogyasszanak inkább kevesebbet – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a közösségi oldalára feltöltött videóban.

A miniszterelnök kifejtette, hogy annak a politikának, miszerint hagyni kell, hogy a piac szabályozza az árakat, és az emberek fogyasszanak inkább kevesebbet, az eredménye az lenne – ha politikai gyakorlattá vagy kormányzati tevékenységgé válna –, hogy megemelik a megélhetési költségeket.

Az Európában emelkedő rezsiárakkal kapcsolatosan Orbán Viktor miniszterelnök felidézte a Kossuth Rádió korábbi műsorában, hogy 2002-ben figyelmezették az embereket, hogy ha a baloldal győz ismét, emelkedni fognak a rezsiárak. Ezt a baloldal tagadta, mégis rengetegszer emelték a rezsit – fejtette ki a miniszterelnök.

A baloldal most is piaci energiaárakat követelt, ha ezt teljesítettük volna, akkor 370 ezer forinttal kellene többet fizetnie egy magyar háztartásnak évente, tehát havi 32 ezer forinttal lenne drágább a rezsi egy átlagos magyar családnál – mondta Orbán Viktor.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még