logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Budai Gyula a városházi cápák és a jutaléki rendszer kapcsán üzent Karácsonyéknak

| Szerző: hirado.hu
Bár korábban Karácsony Gergely főpolgármester azt mondta, hogy nincs ügy, most már támogatta a bizottság felállítását, de azzal a megkötéssel, hogy Bajnai Gordont nem hallgathatja meg a testület.

Ahogyan arról a hirado.hu korábban beszámolt, vizsgálóbizottság alakul Budapesten a Városháza eladási botránya miatt. Bár korábban Karácsony Gergely főpolgármester azt mondta, hogy nincs ügy, most már támogatta a bizottság felállítását, de azzal a megkötéssel, hogy Bajnai Gordont nem hallgathatja meg a testület.

Pedig az eddig nyilvánosságra került hangfelvételek alapján a volt kormányfő az egyik kulcsfigura lehet,

Bajnai ugyanis egy magas rangú vezetővel egyeztetett a fővárosi ingatlanokról, ismeri a jutalékos rendszert, és tud a nagykoalícióhoz köthető cápákról”.

Budai Gyula Facebook-bejegyzésében úgy fogalmazott, igen érdekes, hogy a városházi cápákról és a jutaléki rendszerről beszélő Bajnai Gordon volt miniszterelnököt nem lehet meghallgatni, és  megvizsgálni az ügyben betöltött szerepét.

Hozzátette: újabb fővárosi ingatlanok eladása miatt tett büntetőfeljelentést a Nemzeti Nyomozó Irodánál, kiemelve, hogy ebben szerepel a XI. kerületi Etele u. 55. ingatlan értékesítése is.

Hangsúlyozta, ezek olyan fővárosi ingatlanok,

amelyek az állítólag senki által nem ismert Berki Zsoltnak küldött elektronikus leveleken szerepelnek, és ezeket a Budapesti Vagyonkezelő Központból küldték, melynek vezérigazgatója Barts Balázs, a főpolgármester beosztottja.

Budai Gyula bejegyzésében Karácsonyéknak szegezi a kérdést: „Mennyi jutalékot kaptatok vissza?”

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még