logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Olvasóink többsége szerint saját párttársai állnak Jakab Péter „megcsalásos botránya” mögött

| Szerző: hirado.hu
A zavaros ingatlanügyeivel a sajtó kereszttüzébe kerülő Jakab Péter most egészen más természetű ügyben szerepel a lapok címlapján. Kikértük olvasóink véleményét is, szerintük ki szivárogtatta ki a Jakab Péter állítólagos félrelépéséről készült felvételeket.
(forrás: Bors)

A Bors információi szerint a Jobbik elnöke házas emberként meglehetősen illetlen viszonyba keveredett egy hölggyel, akit a pártelnök később kabinetfőnökeként nevezett meg. A Jakab Péter és családja ingatlanügyeit feltáró lap beszámolója szerint a Jobbik elnöke hónapok óta élettársi viszonyban él egy nővel egy XI. kerületi Csóka utcai lakásban. A lap hétfőn egy videót is nyilvánosságra hozott, melynek tanúsága szerint a pártelnök van, hogy esténként kint az utcán várja a hölgyet és elébe szalad.

A Bors keddi cikkében már több videót és fotót is közölt a párosról, melyekből kiderült, hogy Jakab ismét a családja nélkül, kabinetfőnökének lakásán töltötte az éjszakát. A pártelnök csak délután jött ki a hölgy lakásából, majd fenyegető hangnemben vegzálta az őt váró újságírókat.

Olvasóink többsége, mintegy 62 százalék szerint saját párttársai állnak Jakab „házasságtörő botrányának” kiszivárogtatása mögött.

Ide kattintva nagyobb méretben is megnézheti a számokat

Olvasóink 18 százaléka szerint nem kellett szivárogtatni, a pártelnök egyszerűen lebukott, míg 16 százalék a baloldali összefogás pártjait látja a botrány kirobbanása mögött.

A Bors jobbikos informátorokra hivatkozva azt írja, hogy a párt vezetői közül néhányan hosszabb ideje tudnak a titkos lakásról, Jakab „kettős életéről” és élettársáról. Jakab Péter tagadja, hogy bármilyen házasságtörés történt volna, szerinte a hölggyel csupán baráti a viszonya, hisz 2016 óta dolgoznak együtt.

Ajánljuk még