logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Érdektelenségbe fulladt Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi közmeghallgatása

| Szerző: hirado.hu
A hirado.hu is részt vett a Hódmezővásárhelyen tartott közmeghallgatáson, melyen többek között a baloldal miniszterelnök-jelöltjétől, Márki-Zay Pétertől is kérdezhettek a résztvevők.
(Forrás: hirado.hu)

Ám a közmeghallgatáson a képviselőkön és a polgármesteri hivatal dolgozóin kívül alig vettek részt a település lakói, így a polgármester – a baloldal miniszterelnök-jelöltje – Hódmezővásárhelyt érintő jövőbeni terveiről nem sokat tudhattunk meg.

A közmeghallgatás azzal kezdődött, hogy Márki-Zay Péter polgármester kijelentette, hogy mivel több képviselő is hiányzik, így tulajdonképpen nem is határozatképes a testület, majd miután magát is beleszámolta a testületbe, rájött, hogy a 14 főből nyolcan vannak jelen, így mégis határozatképesek.

(Forrás: hirado.hu)

A közmeghallgatása témái pedig a következők voltak:

  1. közétkeztetés átszervezése,
  2. hosszú távú koncepciók kidolgozása Hódmezővásárhely járdáinak, útjainak rendbetételére, a zöld területek fennmaradásának, átalakításának figyelembe vételével és
  3. az ügyfélszolgálatok tevékenysége.

Azonban ezekre a témákra és Márki-Zay Péter, mint miniszterelnök-jelölt terveire sem igazán voltak kíváncsiak a hódmezővásárhelyiek, ugyanis a képviselők és a polgármesteri hivatal dolgozóin kívül szinte alig voltak érdeklődők.

Érdekes lehet számodra:

A címlapfotón: Márki-Zay Péter Hódmezővásárhely polgármestere, a baloldal miniszterelnök-jelöltje (Fotó: hirado.hu)

Ajánljuk még