logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A buszoztatás ellenére is kevesen voltak a baloldal rendezvényén október 23-án

| Szerző: hirado.hu
Kocsis Máté közösségi oldalán tett közzé egy képet, melynek tanúsága szerint a Jobbik vidékről buszoztatta volna híveit a baloldali gyűlésre. Nem sikerült.

 

„Mindenhogy kínos” – így kommentálta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője Stummer János jobbikos politikus bejegyzését, melynek tanúsága szerint a megdöbbentően alacsony részvétellel lezajlott baloldali gyűlésre buszoztatott volna embereket a Jobbik.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, nagyon kevesen voltak kíváncsiak a baloldal október 23-i rendezvényére, míg Orbán Viktor beszédét több százezren hallgatták.

Annak, hogy a baloldali előválasztás lezárása után a baloldal első közös „tömegrendezvényén” nagyon kevesen vettek részt oka lehetett, hogy bár felesége igen, de Gyurcsány Ferenc, aki a baloldalon tényleges pártszervezettel és aktivista bázissal rendelkezik nem szólalt fel a rendezvényen, a volt miniszterelnök mozgósító ereje így nem lett becsatornázva az eseménybe, támogatói pedig nem teljes létszámban képviseltették magukat.

A Márki-Zay Péterre felépített, Gyurcsány Ferenc nélküli rendezvény pedig önmagában csak ennyi embert tudott megmozgatni.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még