logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Márki-Zay Péter is a külföldi médiának árulta el véleményét a migránskérdésről

| Szerző: hirado.hu
A baloldal miniszterelnök-jelöltje a liberális CNN-nek adott interjújában árulta el véleményét a migránskérdésről. Nem Márki-Zay volt az első baloldali politikus, sőt nem is az első miniszterelnök-jelölt, aki külföldi médiának ismertette álláspontját.

Márki-Zay Péter a CNN-nek beszélt arról, hogy szerinte a valódi keresztény politika megköveteli, hogy az érkező migránsokkal „emberségesen kell bánni, akárhonnan is jönnek”. Állítása szerint a magyar kormány gyűlöletet szít a migránsokkal szemben, akiket ő maga következetesen menekülteknek nevez, igazodva a baloldal és Brüsszel narratívájához.

Nem Márki-Zay volt az első baloldali politikus, sőt nem is az első miniszterelnök-jelölt, aki külföldi médiának ismertette migránspárti álláspontját.

A jelöltségbe belebukott főpolgármester, Karácsony Gergely korábban a német Die Zeit című lapnak nyilatkozott úgy, hogy „a menedékkérők emberi jogainak garantálása Magyarországon a balliberális szövetség hat ellenzéki pártjának alapprogramja”

Karácsony kitért arra is, hogy ezt idehaza nem mondhatják el, mert a magyar társadalom nem migránspárti. A főpolgármester ezzel elismerte, hogy bár

a baloldal védi az illegális bevándorlókat, ezt el fogják titkolni a kampányban.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még