logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Jakab Péter is jól járt a kormány intézkedésével

| Szerző: hirado.hu
Jakab Péter is jól járt a kormány intézkedésével. A jobbikos politikus és felesége miskolci házára vehette igénybe a Családi Otthonteremtési Kedvezményt még 2017-ben – számolt be a Kontra.hu.

A portálon bemutatott dokumentumok szerint Jakab Péter, a Jobbik elnöke maga is élt az Orbán-kormány családtámogatási rendszerével.

Forrás: kontra.hu

Az oldal felhívta a figyelmet arra, hogy Jakab Péter párttársa, Z. Kárpát Dániel korábbi bejegyzésében még azt hangoztatta, hogy míg a „kormánypárti vezérkar” igénybe veheti a CSOK-ot, addig a „földi halandók egy részét a bank simán elutasítja”. A Jobbikos politikus állításával ellentmondó párttársa, Jakab Péter példája.

Forrás: kontra.hu

 

A magyar kormány a demográfiai problémák kezelésére nem a tömeges bevándorlásban látja a megoldást, hanem épp ellenkezőleg, a családok támogatásában. A családok támogatásának egyik kiemelt eleme a Családi otthonteremtési kedvezmény (CSOK), amely a gyermeket nevelő vagy vállaló családok részére biztosított vissza nem térítendő állami támogatás új otthon vásárlására, építésére, vagy használt otthon vásárlására, bővítésére, korszerűsítésére.  Ahogy korábban beszámoltunk, a kormány újabb elemmel, az októbertől igényelhető zöld-csok kölcsönnel bővítette az otthonteremtési programot, amely további segítséget jelenthet a családok számára.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még