logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Gyászba borult az ország: Tizenöt éve gyilkoltak Olaszliszkán – Őszöd’15

| Szerző: hirado.hu
Halálra verték azt az autóst, aki vasárnap délután négy óra tájban elütött egy 11 éves kislányt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Olaszliszkán, a gyerek egyébként csak könnyebben sérült meg, a rendőrök megkezdték az eset felderítését - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.
A Kossuth Lajos utca Olaszliszkán, ahol a feldühödött helybéliek brutális kegyetlenséggel halálra verték azt a tiszavasvári tanárt, aki október 15-én a faluban kocsijával elsodort egy kislányt, aki könnyebb sérüléseket szenvedett. A rendőrség három férfit gyanúsít, őket emberölés alapos gyanújával hallgatják ki, és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat. 2006.10.16. (Fotó: MTI/Vajda János)

Kompoltiné Jakab Ilona, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivőjének közlése szerint az autó vezetőjét, egy középkorú, nem Borsod-Abaúj-Zemplén megyei lakost az autóból a feldühödött helybéliek kirángatták, és olyan súlyosan bántalmazták, hogy a helyszínen életét vesztette.

Információk szerint az autóban ült a férfi két gyermeke is.

A baleset körülményeit szakértő vizsgálja, a rendőrség jelenleg is az eset tanúit hallgatja meg.

A szóvivő további részleteket a bűnügyről hétfőre ígért.


A hirado.hu időutazásra hívja az olvasóit! 15 éve került ki az egykori miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc őszödi beszéde. Az MTI archív anyagai segítségével megmutatjuk milyen hírek tartották lázban az országot. A hírfolyamunk szeptember 17-én 16:38 perckor kezdődik (ekkor került ki az első hír a kiszivárgott felvételről) és egészen október végéig tart. A cikkek mellett videókat is bemutatunk, és közéleti szereplőkkel értékeljük a Gyurcsány-beszéd hatását.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még