×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Az MSZP etikai bizottsága dönt a rádió munkatársát a választmányi ülésre behívó MSZP-s politikus ügyében – Őszöd’15

 

Ma tárgyalja az MSZP Országos Etikai és Egyeztető Bizottsága Sipos József szocialista politikus ügyét, aki múlt szombaton bevitte a Magyar Rádió munkatársát a zárt választmányi ülésre.

Az eljárás lefolytatását a társadalompolitikai tagozat választmányi delegáltjával szemben az MSZP országos választmánya kezdeményezte az etikai bizottságnál.

A közszolgálati rádió vasárnap Lamperth Mónika önkormányzati és területfejlesztési miniszter a párt országos választmányi ülésén zárt ajtók mögött elmondott beszédéből hozott nyilvánosságra részleteket, hétfőn Szekeres Imrének, az MSZP elnökhelyettesének beszédét adta közre.

Sipos József hétfőn lemondott választmányi tagságáról és a társadalompolitikai tagozat ügyvivői tisztségéről.


A hirado.hu időutazásra hívja az olvasóit! 15 éve került ki az egykori miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc őszödi beszéde. Az MTI archív anyagai segítségével megmutatjuk milyen hírek tartották lázban az országot. A hírfolyamunk szeptember 17-én 16:38 perckor kezdődik (ekkor került ki az első hír a kiszivárgott felvételről) és egészen október végéig tart. A cikkek mellett videókat is bemutatunk, és közéleti szereplőkkel értékeljük a Gyurcsány-beszéd hatását.