logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kocsis Máté: A mi feladatunk, hogy megállítsuk Gyurcsányt

| Szerző: hirado.hu
A Fidesz frakcióvezetője a párt közösségi oldalára feltöltött videóban elmondta, hogy folytatódik a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! aláírásgyűjtő akció. A frakcióvezető szerint Gyurcsány uralja a baloldalt, és teljesen mindegy, hogy kit húz elő a kalapból miniszterelnök-jelöltnek, ő lesz a valódi főnök a következő években is.

Kocsis Máté úgy fogalmazott: „Karácsony Gergely már megbukott, de a célunkat még nem értük el. Gyurcsány Ferencet kell megállítani.”

A frakcióvezető szerint

Gyurcsány uralja a baloldalt, és teljesen mindegy, hogy „kit húz elő a kalapból miniszterelnök-jelöltnek, valódi főnök ő lesz a következő években is”.

„Neki van országos pártszervezete, neki van országos médiahálózata, neki van országos közösségi médiahálózata, neki lesz a legnagyobb frakciója, tehát mindent ő mond meg a baloldalon – hangsúlyozta a Fidesz frakcióvezetője.

Kocsis szerint a Fidesz feladata az, hogy folytassa az aláírásgyűjtést. Felhívta a figyelmet arra, hogy Karácsony Gergely egymillió aláírásnál elbukott, de jóval többen kellenek ahhoz, hogy Gyurcsányt is megállíthassák. Úgy véli, sokan vannak ebben az országban olyanok, akik nem akarják visszahozni a 2010 előtti világot, és emlékeznek azokra az időkre, amit Gyurcsány Ferenc fémjelzett.

Emlékeztetett arra is, hogy

a Gyurcsány-kormányok alatt háromszorosára emelték a rezsiárakat, megvonták a családtámogatásokat, elvették az otthonteremtési támogatásokat és megemelték az adókat.

Kocsis Máté szerint sokan emlékeznek 2006 véres őszére is, és úgy gondolja, hogy ezeknek az embereknek az aláírásukkal támogatniuk kell a Stop, Gyurcsány! petíciót, ezért folytatják az aláírásgyűjtést.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még