logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Zavarok Márki-Zay költései körül

| Szerző: hirado.hu
Márki-Zay, a baloldali előválasztás egyik miniszterelnök-jelöltje látszólag nincs tisztában saját kampányának költségeivel.

Márki-Zay Péter, a baloldali előválasztás egyik miniszterelnök-jelöltje egy vasárnapi rendezvényen beszélt arról, hogy mennyi pénzt költött a kampányára, de nem volt rest más miniszterelnök-jelöltek zsebében turkálni.

Mint mondta, harmadik helyezését úgy kell értékelni, hogy a teljes előválasztási kampányuk „az elmúlt több mint fél évben kevesebbe került, mint amennyit Karácsony Gergely az utolsó héten csak Facebook-hirdetésre költött. Kevesebbe került, mint 20-21 millió forint.”

Egy neve elhallgatását kérő szakértő szerint már

csak az a színpad és az a technika több millió forintba került, amelynek köszönhetően a baloldali előválasztás miniszterelnök-jelöltje vasárnap elmesélhette, hogy milyen keveset költött.

Ha megnézzük Márki-Zay Facebook-oldalának költéseit, már az is önmagában több mint 6 millió forintra rúg, nem beszélve a különböző hagyományos hirdetőfelületekről, mint a szórólapok vagy épp a pártzászlók és aláírásgyűjtő standok.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még