logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Olvasóink elsöprő többsége szerint a fejét elvesztő Gyurcsány Ferenc ismét bebizonyította, hogy már régen nincs helye a közéletben

| Szerző: hirado.hu
„Azt javaslom magának, nagyon gyorsan fogja be a száját, és viselkedjen rendesen! Megértette?” – mondta Gyurcsány Ferenc vasárnap egy ellene tüntetőnek Debrecenben. Kedden ebben a témában kérdeztük olvasóinkat.

 

A hirado.hu és a Kossuth Rádió Jó napot, Magyarország! című műsorának közös szavazásán, kedden arról kérdeztük olvasóinkat, hogy

mit gondolnak arról, hogy Gyurcsány Ferenc minősíthetetlen módon beszélt egy idős, debreceni választóval?

Mint ismert a hétvégén került a nyilvánosságra egy videófelvétel, amin a DK elnöke egy debreceni kampányeseményen egészen közel hajolt a férfihoz és agresszíven a mutatóujját a mellkasának szegezve fenyegette meg a demonstrálót.

„Azt javaslom magának, nagyon gyorsan fogja be a száját, és viselkedjen rendesen! Megértette?” – mondta Gyurcsány Ferenc, akit szemmel láthatóan nagyon felbőszített az idős úr.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hipokrácia hatalma (@a_hipokracia_hatalma) által megosztott bejegyzés

A jelenet diszkrét bája, hogy a bukott miniszterelnök olyan közel ment az őt korábban nyilván bíráló idős férfihoz, hogy a hasuk összeért, és a férfi arcától centikre indulatosan beszélt a férfihoz. Közben mutatóujját folyamatosan fenyegetően lengette felé. Amikor a szelíd káromkodással még az utolsó gőzt is kieresztette és sarkon fordult, a tömegből utána kiabáltak: „Lárifári!”

Olvasóink 78 százaléka szerint a volt miniszterelnök a fentiekkel ismét bebizonyította, hogy már régen nincs helye a közéletben, hat százalékuk pedig úgy véli a politikus a baloldal vezetőjeként nem engedhetne meg ilyen stílust magának.

Összességében 84 százalék ítéli el tehát Gyurcsány Ferenc fenyegető, agresszív magatartását.

A szavazók mindössze 16 százaléka nem lát mindebben problémát.

Az ábrára, vagy ide kattintva nagyobb méretben is megnézheti a grafikát (forrás: hirado.hu).

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még