×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Gyurcsány Ferenc tájékoztatást kapott a rendőri intézkedésekről – Őszöd'15

 

Gyurcsány hivatalába kérette Gergényi Péter budapesti rendőrfőkapitányt és Szabadfi Árpádot, az országos rendőrfőkapitány helyettesét. Információs telefonszámot indított az NNI a tüntetésekkel összefüggésben.

 

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szerdán reggel 8 órára hivatalába kérette Gergényi Péter budapesti rendőrfőkapitányt és Szabadfi Árpádot, az országos rendőrfőkapitány helyettesét, hogy tájékoztatást kérjen a szerdára virradó éjszaka folyamán tett rendőri intézkedésekről – közölte Danks Emese kormányszóvivő szerdán reggel az MTI-vel.

Az MTI értesülése szerint Petrétei József igazságügyi és rendészeti miniszter is részt vesz a megbeszélésen.


Információs telefonszámot indított az NNI a tüntetésekkel összefüggésben

Információs telefonszámot üzemeltet szerda reggeltől a Nemzeti Nyomozó Iroda a tüntetésekkel összefüggésben – jelentette be a rendőrség szerdai sajtótájékoztatóján az ORFK szóvivője.

Garamvölgyi László elmondta, hogy a telefonszámon – normál telefonhívás díjáért – bárki bejelentést tehet, aki a tüntetésekkel összefüggésben keresett személyekről érdemi információval tud szolgálni. Azoknak a jelentkezését is várják a nap 24 órájában, akik tüntetésekkel kapcsolatban rendbontásról, törvénytelenségekről kívánnak bejelentést tenni.

A rendőrség sajtótájékoztatóján Gergényi Péter, Budapest rendőrfőkapitánya jelentette be, hogy 42 személyt keresnek a tüntetéseken történt rendbontásokkal kapcsolatban. Közöttük vannak
olyanok, akiknek az elfogása folyamatban van, vannak olyanok akiknek a nevét tudják és vannak olyanok is, akikről csak felvétel áll a rendőrség rendelkezésére.


A hirado.hu időutazásra hívja az olvasóit! 15 éve került ki az egykori miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc őszödi beszéde. Az MTI archív anyagai segítségével megmutatjuk milyen hírek tartották lázban az országot. A hírfolyamunk szeptember 17-én 16:38 perckor kezdődik (ekkor került ki az első hír a kiszivárgott felvételről) és egészen október végéig tart. A cikkek mellett videókat is bemutatunk, és közéleti szereplőkkel értékeljük a Gyurcsány-beszéd hatását.