logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Közel félmillió támogatója van a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíciónak

| Szerző: hirado.hu
Már több mint 400 ezren írták alá a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíciót. Ezt a Fidesz kommunikációs igazgatója, Hollik István jelentette be reggel a Kossuth Rádióban. A nagyobbik kormánypárt alig három hete kezdte az aláírásgyűjtési akciót, tehát rekordidő alatt lett meg a 400 ezer csatlakozó. A gyűjtés pedig tovább folytatódik. A 15 évvel ezelőtti tüntetések vérbefojtásáról, a gyurcsányi terrorról film is készült, amit október 21-én mutatnak be a magyar mozik.

 

A Fidelitas egy újabb akciója keretében hívja fel a figyelmet Gyurcsány Ferenc valódi szándékára. Ezért a szervezet az ország számos pontján helyezett ki a miniszterelnök-jelölteket ábrázoló matricákat a baloldali pártirodákra. Mint fogalmaz: mindenki, aki valamilyen módon részt vesz a baloldali összefogásban,

az Gyurcsánynak dolgozik.

A korábbi miniszterelnököt az a pártállami nómenklatúra jelölte ki a baloldal későbbi vezetőjének, amely már a 90-es évektől kezdve sikeresen mentette át magát a politikai hatalomból a gazdaságiba, majd pedig fordítva. 2006 májusában pedig Balatonőszödön Gyurcsány Ferenc egy általa igazságbeszédnek beállított szónoklattal szabta meg saját pártjának jövőbeni irányát, a globalizmus felkarolását.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerint az őszödi beszéd a szegénységi bizonyítványa annak az ellenzéknek, amely még mindig Gyurcsány személye köré, illetőleg az őszödi beszéd értelmezése köré csoportosítja az erőit, illetve ennek fényében akarja a saját jövőjét elképzelni:

„Gyurcsány Ferenc a múlt, amelyet nem szabad visszaengedni, hiszen Magyarország ma jó úton halad.”

Hozzátette: már több mint 400 ezren csatlakoztak a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petícióhoz, ugyanis a választók emlékeznek arra, hogy Gyurcsány Ferenc volt kormányfő, a Demokratikus Koalíció elnöke egyszer kirabolta, tönkretette és becsapta Magyarországot.

A címlapfotón Hollik István (MTI/Balogh Zoltán)

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még