logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Tóth Csaba feljelentette Gulyás Mártont

| Szerző: hirado.hu
Tóth Csaba az MSZP zuglói országgyűlési képviselője beperelte Gulyás Márton politikai aktivistát, a Partizán nevű YouTube-csatorna műsorvezetőjét.

„Betelt a pohár” – üzente az MSZP-s politikus a Mandíner szerint.

A lap azt írta, közösségi oldalára posztolt videóban beszél arról Tóth Csaba, Zugló MSZP-s országgyűlési képviselője, hogy „egy politikusnak sok mindent el kell tűrnie. Most azonban betelt a pohár” – fogalmazott.

Az MSZP-s politikus szerint Gulyás Márton a Karácsony Gergellyel folytatott interjújában olyan „kérdésekbe csomagolt vádakat” fogalmazott meg, amelyek következtében Tóth feljelentést tett, mint mondta, „nagy nyilvánosság előtt elkövetett, jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazás” miatt.

Hozzátette: Gulyás Mártonnal nem a stúdióban, hanem a bíróságon fog találkozni. A képviselő döntése alapján így a Partizánban nem fog vitatkozni Hadházy Ákossal, hozzátette azonban, hogy a Zugló TV-ben szívesen vitázna a Momentum jelöltjével.

Nem először tapintható a feszültség Zuglóban, az MSZP-s Tóth Csaba körül.

Egy 2019-ben nyilvánosságra került hangfelvételen Karácsony Gergely, akkori zuglói polgármester arról beszélt, hogy ha nem nyeri meg a főpolgármester-választást és vissza kell mennie a XIV. kerületbe, akkor „elássák”.

Karácsony később tagadta, hogy konfliktusa lenne Tóth Csabával, legutóbb éppen a fent említett Partizán-interjúban állt ki az MSZP-s politikus mellett.

Az ellenzéki előválasztáson a Momentum és a Kétfarkú Kutya Párt az LMP-ből ismert Hadházy Ákost, míg az MSZP, a Párbeszéd, a Jobbik és a DK Tóth Csabát támogatja.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még