logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Testőrökkel veszi körül magát Jakab Péter, akik bárkinek agresszíven nekiesnek

Videóra vették, ahogy egy hajdúhadházi jobbikos kampányrendezvény közelében fojtogatnak és földre tepernek egy kutyát sétáltató férfit. A videón kigyúrt, rövid hajú embereket lehet látni. A Ripost szerint a rendőrségi feljelentésből az derül ki, hogy Jakab Péter testőre és sofőrje birkózta le a járókelőt. A Jobbik elnöke tagadta, hogy testőrei lennének, azt mondta, ők csak szimpatizánsok – hangzott el az M1 Híradójában.

Fekete ruhás férfiak fojtófogással visznek földre egy kutyát sétáltató férfit, ez látható azon a felvételen, amelyet a Jobbik elnökének utcafórumán készített egy járókelő mobiltelefonnal. A videót a Ripost hozta nyilvánosságra.

Szeptember másodikán, Hajdúhadházon, egy kampányrendezvényen Jakab Péter testőre és sofőrje rátámad egy kutyát sétáltató férfira” – írta az esetről a Ripost. A portál információi szerint a férfi állítólag hangoskodott, mire Jakab Péter testőrei és sofőrje agresszív módon földre vitték, profi fojtófogást alkalmazva.

A Ripost szerint a sofőr és a biztonsági emberek mindenhová követik Jakab Pétert, a rendezvényeken azonban szétszóródva őrködnek. Agresszív fellépésükről rendőrségi jegyzőkönyv is készült, amely a portál szerint rögzíti:

Jakab Péter sofőrje és testőre az elkövetők.

Jakab Péter a Ripostnak ennek ellenére tagadta, hogy lennének testőrei. Korábban viszont azt már kénytelen volt elismerni, hogy sofőrrel közlekedik, miután februárban Budapesten a szolgálati autójával karambolozott. A balesetről az épp a helyszínen tartózkodó Pesti Srácok készített felvételeket.

A Jakab Péter szerepléseit kísérő agresszív fellépésre júliusban is volt példa: akkor a Jobbik elnöke maga került hangos szóváltásba egy építkezési dolgozóval, amikor éppen egy építési területen szeretett volna forgatni, zavarva ezzel a helyszínen folyó munkát.

A munkagép vezetője ezt hiába próbálta Jakab Péter tudtára adni, és jelezni, hogy tolatna, ezért óvatosnak kell lenni a jármű közelében, Jakab Péterék nem mozdultak. Sőt, a politikus kiabálva kérte számon a munkáját végző férfit. Az ordibálás miatt Jakab Péter akkor nem kért bocsánatot.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még