×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Darabokra szedik a kommentelők az ellenzéki kampánydalt

 

Kampánydallal jelentkezett az előválasztásra készülődő ellenzék. A videós megosztóra feltöltött klip finoman szólva sem aratott nagy sikert, a kommenteket látva ezért cenzúrába is kezdett a baloldal. A megmaradt vicces hozzászólásokból csemegéztünk.

Vasárnap került fel a legnagyobb videómegosztóra a baloldali előválasztásra buzdító kampánydal, amelyet még az ellenzéki kommentelők sem hagytak szó nélkül. A fiatalosnak szánt, de szinte kizárólag fiatalosnak nehezen nevezhető baloldali ismert embereket felvonultató dal kapott hideget-meleget, ezért mintegy egy nappal a megjelenés után moderálási alapelveket is közzétett a videó feltöltője.

Ebben kifejtik, hogy a 12 pontból álló „moderálási alapelveket tetszőleges időpontban, előzetes bejelentés nélkül frissíthetjük, módosíthatjuk”, valamint jelzik, hogy azt a hozzászólást, amely ellentétben áll valamely pontban foglaltakkal, az oldal moderátora elrejti vagy törli. A többszörös szabálysértők kitiltásra is számíthatnak, bár a kommentek alapján úgy tűnik, hogy a többség ezt egyáltalán nem bánná.

A klip feltöltője szerint egyébként hétfő reggelig szinte csak pozitív visszajelzéseket kapott a videó, aztán ellepték a kommentszekciót a kritikus hangok.

Nos, a több mint 1600 hozzászólás között a hirado.hu hosszas keresgélés után öt, pozitívnak mondhatót talált és nem gondoljuk, hogy az oldal adminisztrátora ezek közül is kimoderált volna néhányat. A kritikus hangvételű kommentek között szerencsére szép számmal akadt kifejezetten humorosnak mondható, ezek közül szemezgettünk.

Szia uram. Füldugó érdekel??? Erőltetett szoci panoptikum és a dal......futottak még kategória. Szánalmasak.

Ez még a válogatóról készült első adás, amiben a ciki fellépőket mutatjátok?

Volt Falusnak az a jegesvödrös kihívásos videója, ez annak a folytatása?

Jesszus, de büdös lehetett a teremben, ahol ez a buli volt…

Ajánlom, hogy védjétek le a szerzői jogokat, mert hamarosan a Magyar Honvédség fogja alkalmazni a déli határon, mint a leghatékonyabb eszközt az illegális határátlépők visszatartására.

Inkább szellemes, mintsem sértő bejegyzések vannak. De a toleránsok elkezdték törölni. No, ennyire akarnak élni hagyni...

Egyik szemem sír a másikat kinyomtam.

Öngól, de abból is az a hálószaggató fajta. Sírva röhögős, szilveszteri műsorokban Benny Hill-zenére mutogatott, de azért ici-pici szekunder szégyenérzetet keltő csasztuska. Jó lesz ez, srácok.

Ezzel a kiváló performansszal meg is nyertétek a választást. A Fidesznek 🙂

Egy mondás szerint az eszmék nem elavulnak, hanem a képviselőik halnak ki. Ez a dal volt a hattyúdaluk.

A klipben minden szerepel, amiért nem akarok az ellenzékre szavazni. Köszi, hogy megcsináltátok, remek iránymutatás. 🙂

Ezt volt az az atombomba, amelynek ledobásával még Simicska fenyegetőzött annak idején! 😉

Még II. Ramszesz hiányzott a stábból, Tutanhamonnal. Valahol a sarokban breakelhettek volna kicsit.

Emlékszem még a ti szabadságotokra, pontosan rátok akkor ez sem vonatkozott … A turista útlevéllel háromévente egyszer lehetett utazni és csak ezt kaphattál … Ugye emlékeztek rá? Persze, hogy nem mert ti szabadok voltatok, mi meg rabok.

Na most lettem Fideszes szavazó és két haverom is, akikkel együtt hallgattuk meg ezt a förtelmet.

Csinálj valamit, amitől az ellenség halálra röhögi magát. Végülis... ez is egyfajta taktika:-)

Ismeretlen személyek feltöltötték az SZDSZ akkumulátorát?

Először azt hittem egy Terápia rész... Aztán rájöttem, hogy ez után nekem fog kelleni egy terápia, annyira f*s.

A klipet – a többi kommenttel együtt – ITT lehet megnézni. Érdemes.