×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Hollik: Sokadszorra bizonyosodott be, hogy a baloldal bevándorláspárti

 

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Karácsony Gergely főpolgármester egy interjúban elárulta, hogy a migránsok jogainak biztosítása a baloldal programjának részét képezi.

Hollik István az MTI-nek csütörtökön elküldött videonyilatkozatában hangsúlyozta: Karácsony Gergely augusztus 1-jén interjút adott a Die Zeit nevű német hetilapnak, amelyben azt mondta, hogy a menekültek jogainak biztosítása erkölcsi kötelesség, és programjuk részét képezi, de ezt semmilyen plakátra nem fogják feltenni.

A kormánypárti politikus szerint ezzel sokadszorra bizonyosodott be, hogy a baloldal a bevándorlás pártján áll. Ugyanakkor joggal merül fel az a kérdés is, hogy mit jelentenek pontosan a menekültek jogai, amelyekről a főpolgármester beszélt – mondta.

Hollik István szerint a bevándorláspártiak ezt már nagyon sokszor elmondták és szavaztak is róla az Európai Parlamentben: a migránsok családegyesítését, beengedésük felgyorsítását és pénzügyi támogatásukat.

Ez a gyakorlatban még több migráns beengedését jelentené Európa és Magyarország területére – mondta. „Na, ez az a bevándorláspárti politika, amiből mi nem kérünk” – jelentette ki Hollik István.