×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Egy emberként szeretne szurkolni a nemzet a magyar válogatottnak, Niedermüller az ellenkezőjét tette

 

A Fidelitas Írországba küldené Niedermüller Pétert a foci-Eb idejére.

Niedermüller Péter a Magyarország-Írország válogatott labdarúgó mérkőzés után azt írta Facebook oldalára, hogy: „Ma este jobb volt írnek lenni.” Ezzel a polgármester arra utalt, hogy az ír játékosok a mérkőzés előtt letérdelve tiltakoztak a gyűlölet ellen, míg a magyar játékosok állva maradtak és a mezükön olvasható respect (tisztelet) feliratra mutattak.

Erre mondta azt a Fidelitas, hogy Nidermüller Péter a foci-Eb idejére inkább menjen Írországba. „Megdöbbenéssel olvastuk Niedermüller sorait” – mondta Virágh Előd a Fidelitas VII. kerületi elnöke a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Az egész ország egy emberként várja a válogatott Eb meccseit, ilyenkor inkább a nemzeti kiállás erősödik fel. Ilyenkor az emberek nem arra kíváncsiak, hogy egy politikus hogyan tudja kritizálni, megtagadni a saját nemzetét, saját nemzeti válogatottját, hanem hogy

mindenki egy emberként szorítson, Niedermüller az ellenkezőjét tette.

Korábban is bebizonyosodott, hogy semmit nem szeret, ami magyar, ami piros-fehér-zöld. A Fidelitas azt gondolja, hogy jobban teszi, ha erre az időszakra kikapcsolja magát és pihen egy kicsit. És mivel jelezte, hogy Írország közelebb áll hozzá, ezért vittek neki szimbolikusan egy repülőjegyet, remélik, hogy talán már el is utazott.

Niedermüller következetesen ezt a szélsőséges magyar- és nemzetellenes álláspontot és narratívát képviseli már jó ideje – fogalmazott Virágh Előd.

Szerinte Nidermüllernek és Gyurcsánynak kellene térdelni,

akik a 2010 előtti kudarcos, elfogadhatatlan kormányzásért személyesen is felelősek.

Magyar családok ezreit taszították tudatosan adósságcsapdába, magyart magyar ellen uszítottak, olyan országban kellett élniük az embereknek, elégedetlenségük odáig fajult, hogy utcára vonultak tüntetni – zárta.


A teljes beszélgetést itt hallgathatja vissza.