×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Itt a bizonyíték, hogy a baloldal vakcinaellenes kampányt folytat

 

A baloldal vakcinaellenes kampányt folytat, ezt bizonyítja egy, a parlamenthez benyújtott határozati javaslat is, amelyet valamennyi baloldali párt aláírt – közölte Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Hollik István azt mondta, a javaslat megtiltotta volna a 65 év felettieknek a koronavírus elleni keleti vakcinák beadását, és brüsszeli jóváhagyáshoz kötötte volna a keleti vakcinákat, ellehetetlenítve használatukat Magyarországon.

„Az oltásellenes baloldali határozat újabb bizonyíték arra, hogy ha a baloldalon múlna, sokkal rosszabb lenne a helyzet, mint jelenleg” – hangsúlyozta,

Hozzátette: fényévekre tartanánk a 65 év felettiek teljes átoltottságáról, és nemhogy a hárommillió beoltottat nem közelítenénk, de még a másfél milliót sem értük volna el.

Hollik István a javaslatot aláírók között említette Gyurcsány Ferencet, a DK elnökét, Jakab Pétert, a Jobbik elnökét, Tóth Bertalant, az MSZP társelnökét, Ungár Pétert, az LMP országgyűlési képviselőjét és Szabó Tímeát, a Párbeszéd társelnökét.

A címlapfotó illusztráció.