×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kocsis Máté: Gyurcsányt le fogjuk győzni 2022-ben az utánfutóival együtt

 

Gyurcsányt Ferenc, a DK elnöke arról beszélt a parlamentben, hogy nem az a fontos, hány embert oltottak be. Facebook-posztban reagált Gyurcsány Ferenc parlamenti felszólalására a Fidesz frakcióvezetője.

Ma reggel egész jó állapotban találták Gyurcsány Ferencet a balatoni nyaralójában, ezért elhozták a parlamentbe, hogy felszólaljon. Beszélt például a lopásért és más bűncselekményekért négyszer–ötször börtönre ítélt apjáról, és arról, hogy nem az a fontos, hány embert oltottak be” – írta Facebook-oldalán Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője.

Kiemelte: „Pedig de, az a fontos. Lakosságarányosan legtöbbet az EU-ban. Sokat tett Gyurcsány, hogy ne így legyen, de így lett. A kormány jó döntést hozott, jó korán, a többi ország csak most ébredezik.”

Ennek ellenére foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetéssel vádolta meg a kormány tagjait, és közölte, hogy »2022-ben vissza fog jönni (!) és nem lesz kegyelem«. A bukott, gyenge gazember fenyegetőzésétől eltekintve ennyit arról, hogy vissza akarna vonulni… Arról persze nem beszélt, hogy mi van azokkal, akiket az ő vezetésével beszéltek le az oltásról és meghaltak, és vállal-e felelősséget az oltásellenes kampányért, amit hónapokig folytattak. Aljas, hazug politikai bűnöző, le fogjuk győzni 2022-ben az utánfutóival együtt” – tette hozzá Kocsis Máté.

A címlapfotó illusztráció.