×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Börtönnel fenyeget Gyurcsány Ferenc

 

Börtönnel fenyegette meg Gyurcsány Ferenc a kormánytagokat a parlamentben. A DK elnöke úgy fogalmazott: maguknak nem lesz kegyelem! Dömötör Csaba államtitkár erre úgy reagált: a volt miniszterelnök Balatonőszöd óta semmit sem változott. A fenyegetések miatt azt javasolta Gyurcsány Ferencéknek, hogy pártja logóját cseréljék le gumilövedékre. Kocsis Máté frakcióvezető pedig azt írta: „a bukott, gyenge gazember fenyegetőzésétől eltekintve ennyit arról, hogy vissza akarna vonulni!” – hangzott el az M1 Híradójában.

Börtönnel fenyegette meg az Országgyűlésben a kormány tagjait Gyurcsány Ferenc napirend előtti felszólalásában. A Demokratikus Koalíció elnöke foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetéssel vádolta meg a kabinetet.

A bukott, gyenge gazember fenyegetőzésétől eltekintve ennyit arról, hogy vissza akarna vonulni…” – írta Kocsis Máté Gyurcsány Ferenc felszólalásáról a közösségi oldalán. A Fidesz frakcióvezetője annak kapcsán, hogy a DK elnöke szerint nem az a legfontosabb, hogy hány embert oltottak be, hangsúlyozta:

Pedig de, az a fontos. Lakosságarányosan legtöbbet az EU-ban. Sokat tett Gyurcsány, hogy ne így legyen, de így lett. Arról persze nem beszélt, hogy mi van azokkal, akiket az ő vezetésével beszéltek le az oltásról és meghaltak, és vállal-e felelősséget az oltásellenes kampányért, amit hónapokig folytattak. Aljas, hazug politikai bűnöző, le fogjuk győzni 2022-ben az utánfutóival együtt.

Gyurcsány Ferenc felszólalását követően Kövér László házelnök nyugalomra intett.

Gyurcsány Ferenc kijelentései nem maradnak követők nélkül, mert jönnek az emberei, jön Jakab Péter, Karácsony Gergely pártja és ugyanezeket a fenyegetéseket harsogják” – reagált Dömötör Csaba államtitkár a DK elnökének felszólalására.


A jövő hónap végén lesz 15 éve annak, hogy Gyurcsány Ferenc egy hónappal a parlamenti választási győzelem után,

az MSZP-frakció zárt ülésén ismerte be azt, hogy kormányzásuk alatt hazudtak az embereknek.

A 2006. szeptember 17-én kiszivárgott szöveg megrázta az országot, és tüntetéshullámot váltott ki Budapesten, és több vidéki nagyvárosban.

Az őszi tüntetések legvéresebb napja épp az 1956-os forradalom 50. évfordulójára esett. A brutális tömegoszlatás közben az azonosító jelzés nélküli rendőrök könnygázgránátot, vízágyút, gumilövedéket vetetettek be a békés tömeg ellen, súlyos, maradandó sérüléseket okozva sok civilnek. Volt, akinek a szemét lőtték ki, másokat a rendőrségi fogdán bántalmaztak vagy aláztak meg.

Azt még Apró Antal vejének is tudnia kell, hogy a magyar józan többség nem kér sem a vörös-, sem pedig a fehérterrorból

– nyilatkozta az M1-nek ifjabb Lomnici Zoltán. Az alkotmányjogász szerint a fenyegetés nem idegen a bukott miniszterelnöktől és a baloldaltól, ide értve a Jobbikot és a Momentumot is.

A baloldal arra számít, hogy mindezzel szavazatokat szerez – tette hozzá ifjabb Lomnici Zoltán, aki szerint azonban Gyurcsány Ferencék ezzel elszámolták magukat, mert a történelmi példák azt mutatják, hogy ezzel inkább voksokat vesztenek majd.

A címlapfotó illusztráció.