×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Völner Pál: A Soros-szervezetek semmibe veszik a járvány elleni harcot

 

Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára úgy látja, a Soros-szervezetek semmibe veszik az orvosok, az ápolók és a magyar családok harcát a koronavírus-járvány ellen, és azon siránkoznak, hogy járványhelyzetben nem lehet tüntetni, gyülekezni.

Az államtitkár szerdai Facebook-bejegyzése szerint az egészségügyi dolgozók emberfeletti teljesítménnyel mentik az életeket, és az emberek zöme a munkájában és a magánéletében is komoly erőfeszítéseket tesz azért, hogy minél kevesebbet érintkezzen másokkal a vírus terjedésének megakadályozásáért.

A Soros-szervezetek eközben gondolkodás nélkül összeterelnének több tucat, esetleg több száz embert, hogy kockára tegyék az életüket és egészségüket - illetve azokét, akikkel aztán majd a buszon vagy a boltban véletlenül összefutnak – írta.

Völner Pál szerint ez nem meglepő, mert Gyurcsány Ferenc DK-elnök és csatlósai az oltás ellen hergelik az embereket, kamuvideóval és álhírekkel támadnak, az úgynevezett újságíróik folyamatosan szinte pánikkeltő cikkeket adnak közzé, hazudnak a statisztikákról, a külföldi trendekről, miközben ők soron kívül beadatják maguknak a vakcinát.

A baloldalt soha nem érdekelte a magyar emberek sorsa, és most sincs ez másként. Simán kockára teszik bárkinek az életét, csak hogy szidhassák kicsit a kormányt. Mindössze ennyire képesek, semmi máshoz nincsen tudásuk és tehetségük – írta az államtitkár.