Kocsis: Gyurcsány Őszöd óta semmit sem változott, most épp az oltásokról hazudik

 

Gyurcsány Ferenc a kormányfőnek beadott vakcinát is képes volt megkérdőjelezni, amivel csak egy dolgot erősített meg: „a régi világ embere Őszöd óta semmit sem változott, ha most épp az oltásokról kell hazudni, akkor azt teszi” – közölte a Fidesz frakcióvezetője kedden, a Facebook-oldalán.

Kocsis Máté bejegyzésében úgy fogalmazott, „roppant szánalmas dolog, ha a régi miniszterelnök a mostani miniszterelnököt azzal vádolja, hogy nem is azt a vakcinát kapta meg, amelyiket a sajtóban is látni lehetett”.


Ez a vád nem politikai, hanem gyerekes, béna, és talán még Gyurcsányhoz is méltatlan, de még ezt is bevállalta ahhoz, hogy kavarhasson valami bizonytalanságot az oltások körül, miközben a nyakunkon a járvány” – írta.

A kormánypárti politikus arra kérte követőit, ne dőljenek be Gyurcsány Ferencnek. „Ha Gyurcsány nem akar gyurcsányozást hallgatni, távozzon végre a közéletből!” – zárta bejegyzését Kocsis Máté.

Pokoli nehéz volt, de megcsinálta. A kormányfőnek beadott vakcinát is képes volt megkérdőjelezni Gyurcsány Ferenc. ??‍♂️...

Közzétette: Kocsis Máté – 2021. március 2., kedd

A címlapfotó illusztráció.