×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Nacsa: A baloldal érvénytelenítette volna a bértámogatást és a hitelmoratóriumot is

 

A járvány elleni védekezésben nem számíthatnak a baloldalra a magyar emberek – mondta Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője kedden.

A kormánypárti politikus utalva az előző napi parlamenti voksolásra kiemelte: itt a járvány harmadik hulláma, ezt ők is tudják, mégsem szavazták meg a veszélyhelyzet meghosszabbítását, a gyors és hatékony döntéshozatalt jelentő rendkívüli jogrendet.

Kiemelte: ha rajtuk múlt volna, hatályát veszítette volna több mint 70 rendelet, köztük a bértámogatás, a hitelmoratórium, az otthonfelújítási támogatás és az egészségügyi védekezéshez feltétlenül szükséges intézkedések.

Miközben a védekezéshez szükséges döntéseket nem támogatják, elbizonytalanítják az embereket az oltással összefüggésben. A politikus álságosnak nevezte, hogy kedden harmincöt javaslatot terjesztenek az elé a népjóléti bizottság elé, amit még mindig a kamuvideós Korózs Lajosuk vezet.

Nacsa Lőrinc  értékelése szerint javaslataik – tartalomtól függetlenül – csak a kicsinyes politikai játszmájukat szolgálják.

Ismét kiderült, baloldalra nem lehet számítaniTegnap ismét kiderült, hogy a baloldalra nem lehet számítani!

Közzétette: Nacsa Lőrinc – 2021. február 23., kedd

Hozzátette: ha komolyan gondolnák, hogy részt vesznek a járvány elleni védekezésben, akkor az elmúlt egy évben nem az egészségügyben dolgozók támadásával, és a védekezés kritizálásával lettek volna elfoglalva.

A védekezés nem lehet politikai kérdés – jelentette ki a frakciószóvivő a kormánypártok véleményét összegezve.

A címlapfotó illusztráció.