×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Fidesz: „Gyurcsányné továbbra is átvágja a szavazóit”

 

A Fidesz azzal vádolja a Dobrev Klárát, a Demokratikus Koalíció EP-képviselőjét, hogy átvágja a szavazóit a közös európai minimálbérrel kapcsolatban.

Gyurcsányné továbbra is átvágja szavazóit, közös európai minimálbérről beszél, miközben már Brüsszelből is cáfolták állításait” – reagált keddi közleményében a Fidesz arra, hogy Dobrev Klára bejelentette: az Európai Szakszervezeti Szövetség kampányt indított annak érdekében, hogy minél több ország minél hamarabb nyilvánítsa ki az európai minimálbér-szabályozás szükségességét.

A Fidesz közleményében hangsúlyozta: a baloldal, amikor hatalmon volt, nem becsülte a dolgozókat, több mint 200 ezer munkahelyet szüntetett meg és elvett a munkavállalóktól egyhavi bért. „Egyedül Gyurcsány és a baloldal csinált Magyarországon tömeges munkanélküliséget és gazdasági visszaesést” – tették hozzá.

A közlemény szerint a Fidesz-KDNP a baloldaltól eltérően más utat választott: növekvő pályára állította a gazdaságot, így harmadára csökkent a munkanélküliség, a gazdaság-újraindítási akcióterv pedig segít abban, hogy ezeket az eredményeket a járvány okozta válság ellenére is megőrizzék.

A címlapfotó illusztráció.