Húsz éve működő támogatást vett el a fiataloktól a momentumos polgármester

 

Déri Tibor, Újpest momentumos polgármestere ezúttal a fiatal házasok első lakáshoz jutásának támogatását szüntette meg.

A baloldal megszorító politikáját feltámasztó újpesti vezetés és a „fiatalok pártjához” tartozó polgármester ezúttal a fiatalok kárára hozott újabb intézkedést.


Wintermantel Zsolt közösségi oldalán ismertette, hogy „egy húsz éve működő, eddig politikai hovatartozástól függetlenül mindeki által támogatott segítséget vett el az újpesti fiataloktól!”

Déri Tibor megszüntetette a fiatal házasok első lakáshoz jutásának támogatását. Az erről szóló önkormányzati rendeletet...

Közzétette: Wintermantel Zsolt – 2021. február 15., hétfő

A fideszes politikus felhívta továbbá a figyelmet arra, hogy bár a momentumos vezetés a szokásos „nincs pénz siránkozás” közepette vette el a kerületiek támogatását, mindezt azzal az indokkal, hogy „a Kormány családtámogatási rendszerében több olyan támogatási forma is elérhető, mellyel a fiatal házasok támogatása megvalósul, így a rendelet hatályon kívül helyezése indokolt."

Egészen különös formáját választotta az újpesti momentumos polgármester, hogy a Kormány családtámogatási rendszerét...

Közzétette: Wintermantel Zsolt – 2021. február 16., kedd

Tehát Déri Tibor a baloldal által soha meg nem szavazott kormányzati családvédelmi politikára alapozva szorítja meg kerületének lakosait.

Wintermantel egy másik bejegyzésében arra is kitér, hogy a baloldal nem hajlandó megszavazni a rendkívüli jogrendet, de ahol vezető pozícióban vannak, ott „a baloldali polgármesterek egyszemélyi ámokfutást végeznek”.

A baloldal nem szavazza meg a Kormány veszélyhelyzeti felhatalmazását, úgy, hogy közben a Parlament működik. Eközben a...

Közzétette: Wintermantel Zsolt – 2021. február 16., kedd