Alig jelentették be Hadházy Ákos indítását, máris egymásnak esett az MSZP és a Momentum

 

Hadházy Ákost indítja Zuglóban a Momentum a baloldali előválasztáson, ahol jelenleg szocialista országgyűlési képviselő és polgármester is van.

Harangozó Tamás, az MSZP politikusa sérelmezte, hogy a szekszárdi kötődésű Hadházyt Zuglóban indítja el a Momentum, hiszen egy olyan kerületről van szó, ahol megkérdőjelezhetetlenül baloldali vezetés van.


A Momentum véleménye az, hogy Tóth Csaba nem lehet országgyűlési képviselő, de Harangozó szerint Zuglóban egy jól szervezett háttérrel az MSZP megnyerte a körzetet, így érthetetlennek tartja, hogy Hadházyt miért egy ilyen körzetben indítják.

Már most veszekednek a kormányzásképtelen szivárványkoalíció politikusai?Még csak most kezdték el bejelenteni a baloldali pártok a jelöltjeiket, de máris egymásnak estek a kormányzásképtelen szivárványkoalíció politikusai az egyéni körzetek miatt. ?Harangozó Tamás (MSZP) azért háborodott fel, mert Hadházy Ákost abban a zuglói választókerületben indítja el a Momentum, ahol Tóth Csaba szocialista politikus nyert 2018-ban. Az MSZP frakcióvezető-helyettese utalt arra is a műsorban, hogy így igen nehéz lesz kormányt váltaniuk...

Közzétette: Deák Dániel – 2021. február 16., kedd

Hadházy azzal reagált, hogy úgy érzi, Tóth Csaba nem nyilvánult meg igazán komoly és erélyes ellenzéki témákban, hanem iskolák akadálymentesítésével foglalkozott. Hadházy Ákos korábban azzal tűnt fel az ellenzéki összefogás egén, amikor Bíró László, a baloldal szerencsi antiszemita jelöltjének korrupciós ügyeire hívta fel a figyelmet – mindezt természetesen a baloldal által bukott választás után.