×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Hová süllyednek még az álhírgyártásban?

 

A KDNP frakciószóvivője szerint nincs megállás a baloldal halálkampányában.

Nacsa Lőrinc szerdán az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában azt mondta, a baloldalon a koronavírus megjelenése óta mindent megtesznek, hogy lejárassák a védekezésben részt vevőket. Példaként említette a kamuvideós Korózs Lajos szocialista politikust, aki – a kormánypárti képviselő szavai szerint – most méltó örökösre talált.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő túlment minden határon, amikor a szentendrei halottasházból közzétett egy kegyeletsértő videót, ráadásul álhírt is terjesztett vele – jelentette ki Nacsa Lőrinc. Hozzátette: Hadházy Ákos ezt követően egy egész évben üzemelő vízimentő szolgálat munkatársát támadta meg, vitatva, hogy jár-e neki a védőoltás.

Most pedig egy üres kórházi folyosószakaszt mutogatott az összeomlás bizonyítékaként, de arról elfeledkezett beszámolni, hogy a bemutatott épületet koronavírusos betegeknek különítették el, ezért nem ott látják el a járóbetegeket – folytatta Nacsa Lőrinc.

Hová süllyednek még az álhírgyártásban, a csúsztatásokban? Meddig támadják még az egészségügyi rendszert és a benne dolgozókat? – tette fel.

Nacsa Lőrinc a kormánypártok nevében felszólította a baloldalt, különösen a Hadházy Ákossal szövetségben álló Momentumot, valljon színt, mindez belefér-e nekik.

Továbbra sincs következmény, ez lesz a divat? – kérdezte.