Karácsony egész Budapestet hajlandó az őrült ötleteivel nehéz helyzetbe hozni

 

Akár egy Háború és Béke hosszúságú kötetet is össze lehetne rakni abból a szerencsétlenkedésből, amit Karácsony Gergely az elmúlt 12-14 hónapban mutatott – fogalmazott Ughy Attila, Budapest XVIII. kerületének volt polgármestere a Kossuth Rádió Jó reggelt Magyarország! című műsorában.

Korábban bizottsági ülések morzsáiból, illetve a Közgyűlésen elhangzottakból legalább lehetett következtetni arra, hogy mire készül a baloldali városvezetés, de most, a veszélyhelyzet által biztosított felhatalmazásával élve Karácsony Gergely gyakorlatilag egyszemélyi döntéseket hoz – mondta el Ughy Attila.


Sok esetben erről csak utólag egy-egy e-mailben értesülünk, hogy a veszélyhelyzet adta lehetőségek között éppen milyen döntéseket hozott Karácsony

– fogalmazott a volt polgármester.

A szemetesek ügye Ughy Attila szerint arról szól, hogy a kormány a baloldal szerint elveszi a fővárostól a forrásokat, és az most már a szemetet sem képes elszállítani. „Ez egy oltári nagy hazugság” – jelentette ki Ughy.

Ennek a 3000 kukának a kiürítése alig 100 millió forintba kerül, ehhez képest az egyik újonnan kinevezett BKK vezetőnek a fizetése ezt az összeget közelíti.

Karácsonyt egy dolog érdekli: egy magasabb zsámolyra mászva bele tudjon szólni, hogy ki legyen az ellenzéki miniszterelnök-jelölt és mindent ennek rendel alá. Egész Budapestet hajlandó az őrült ötleteivel és rossz húzásaival nehéz helyzetbe hozni. Ígéreteit nem teljesítette és semmilyen nagy formátumú döntést nem hozott eddigi regnálása során – fejtette ki Ughy Attila.

A címlapfotó illusztráció.


A teljes adás itt hallgatható vissza.