×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Bayer: ’56 óta nem történt ilyen – a baloldal magyarokat áldozna fel a hatalomra jutás oltárán

 

Egyre nagyobb hullámokat ver a baloldali Political Capital Intézet vezetőjének minapi nyilatkozata. Krekó Péter a Politico nevű brüsszeli liberális portálnak arról értekezett, hogy ha aláássák az emberek hajlandóságát arra, hogy beoltassák magukat, akkor elérhető lenne, hogy Orbán Viktor viselje annak politikai következményeit. Bayer Zsolt publicista most a baloldali erőkre utalva úgy reagált: „Ezek a gazemberek emberéleteket áldoznának fel, hogy visszaszerezzék a hatalmukat” – hangzott el az M1 Híradójában.


Ilyen ’56 óta nem fordult elő, ezek a gazemberek most ismét emberéleteket áldoznának fel, hogy visszaszerezzék ocsmány és kártékony hatalmukat” –  szerepel abban a cikkben, amit Bayer Zsolt a Magyar Nemzetben publikált válaszként egy a brüsszeli Politico hasábjain megjelent írásra szerdán.

A Politico című, teljesen elaljasult brüsszeli szennylap szerdán  írt „elemzést” a magyarországi járványhelyzet kapcsán, s ebben szólaltatja meg többek között Krekó Pétert, az ellenzéki oldal egyik legsötétebb, legaljasabb gazemberét – írta Bayer Zsolt.

Az eredeti cikkben Krekó Péter, a baloldali Political Capital Elemzőintézet vezetője arról beszélt, ha az emberek nem oltatják be magukat koronavírus ellen, akkor nő a halálozási arány, és a kormány védekezése megbukik.

Bár a Political Capital kedden azt írta, jogi lépéseket tesz az ügyben, Krekó Péter pedig kitette a beoltatom magam feliratot a közösségi oldalon, a Politicónak karácsonykor még azt mondta: „Ha aláásod az emberek hajlandóságát arra, hogy beoltassák magukat, akkor elérhető, hogy Orbán Viktor viselje ennek politikai következményeit.

Bayer Zsolt ezzel kapcsolatban pedig úgy fogalmazott a Magyar Nemzetben: „Érd el, hogy az embereknek ne legyen bizalmuk az oltásban, érd el a legaljasabb, legocsmányabb propagandával és hazudozással, hogy minél kevesebben oltassák be magukat, akkor továbbra is sok lesz a halott, azt pedig írd a kormány és a miniszterelnök számlájára, így talán elérheted, hogy 2022-ben a társadalom szűk többsége megbüntesse a regnáló hatalmat. Ennyi a stratégia. Ennyit bírt kitalálni az egyesült ellenzék.

A baloldali politikusok az elmúlt napokban el is kezdték annak hangoztatását, hogy az Oroszországból érkező vakcinában nem lehet bízni.

Oltásellenességre játszhat a baloldal – az üggyel kapcsolatban ezzel a címmel közölt cikket a Magyar Nemzet. A portál felveti, hogy Krekó Péter elszólhatta magát a stratégiával kapcsolatban. A Magyar Nemzet úgy fogalmaz: Ha a baloldal megfogadja az elemző tanácsát, akkor magyarokat áldoznak fel a hatalomra jutás oltárán.

A címlapfotó illusztráció.