A magyar baloldal a magyarok érdekei helyett Soros György érdekit védi

 

A baloldal most is Soros és a bevándorláspárti Brüsszel érdekét képviseli - közölte a Fidesz. A nagyobbik kormánypárt közleményében arra reagált, hogy a parlamenti ellenzéki frakciók felszólították Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy ne vétózza meg az Európai Unió költségvetését.

A Párbeszéd, a Jobbik, az MSZP, a DK és az LMP az után tartott online is közvetített budapesti sajtótájékoztatót hétfőn, hogy véget ért az Országgyűlés Európai Uniós Konzultációs Testületének ülése, amelyen a kormányfő és a parlamenti frakciók vezetői is részt vettek.

A Fidesz közleménye szerint

teljesen nyilvánvaló, hogy az uniós költségvetés körüli vita valójában arról szól, hogy Brüsszel azért akarja politikai feltételekhez kötni a tagállamoknak járó pénzek kifizetését, mert így akarja zsarolni azokat az országokat, amelyek nem telepítik be a migránsokat.

A brüsszeli bizottság a legújabb migrációs cselekvési tervében egyértelművé teszi, hogy végre akarja hajtani a Soros-tervet, 34 millió migránst akar még betelepíteni, és lakást, segélyt, szavazati jogot akar nekik adni – írták.

A Fidesz hozzátette: ezzel párhuzamosan a bevándorlást ellenző tagállamokat - mint Magyarország - egyszerűen pénzügyileg zsarolják, és csak azt az országot tekintik jogállamnak, amelyik beengedi a migránsokat.

Az az ország, amely megvédi a határait a migrációtól és nemet mond a betelepítésre, Brüsszelben már nem minősülhet jogállamnak” – olvasható a kommünikében.

A magyar baloldal ebben a vitában sem a magyar emberek, hanem Soros és a bevándorláspárti Brüsszel érdekét képviseli,

és ha hatalomra kerülnének, hazánkból is bevándorlóországot csinálnának” – zárta közleményét a Fidesz.

A címlapfotó illusztráció.