×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Egy spekuláns piszkos pénzéért árulja el Magyarországot a baloldal

 

A Fidesz frakcióvezetője szerint „szörnyű, hogy a baloldali politikusok egy spekuláns piszkos pénzéért bármikor készek arra, hogy elárulják Magyarországot”.

Kocsis Máté vasárnap a Facebook-oldalán kiemelte: „amint előkerül Európában a migráns-vita, valahogy rögtön előkerül ez a Soros nevű amerikai dollármilliárdos is, és utasításokat ad a magyar baloldali pártoknak”.

Az amerikai üzletember szerdai cikkében arra is kitért, hogyan kell majd indulniuk a 2022-es választáson. Ennek pedig Gyurcsány Ferenc vezetésével az összes baloldali boldogan tesz eleget és „szolgalelkűen tapsikol” – jegyezte meg a képviselő.

A fideszes politikus arra figyelmeztetett:

ne legyen senkinek kétsége: migránsok beengedését ígérték Sorosnak cserébe egy kis támogatásért”.

Ők is és a brüsszeli elit tagjai is azért támadnak folyton, mert Magyarország elutasított minden javaslatot, ami bevándorlóországgá tenné az országot. Most sincs másról szó, erről megy a vita – emelte ki Kocsis Máté, hozzátéve: „csak már a szög is kibújt a zsákból”.

Kocsis Máté hangsúlyozta: Soros Györgytől nem áll távol, hogy beavatkozzon egy állam belügyeibe, sok országot tett már tönkre. A fideszes politikus Facebook-oldalán egy Soros Györggyel készült interjú felvételének egy részletét is megosztotta.

Ebben – mint Kocsis Máté írta – Soros György „maga mondja el, hogy csak a pénz érdekli, a tetteinek a társadalmi következményei már kevésbé”. Az interjúban Soros Györgytől azt kérdezik: „Ön ennyire befolyásos?”.

Erre válaszolva Soros György azt mondja: „Nem, azt gondolom, hogy ez egy nagy félreértés. Alapvetően azért vagyok ott, hogy pénzt keressek. Nem tudok, és nem is figyelek a tetteim társadalmi következményeire”. Az interjúban Soros György azt is mondta: „versenyzőként azért kell versenyeznem, hogy győzzek”.