×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Újabb MSZP-s álhírvideó?

 

Újabb álhírvideóval állt elő az MSZP-s Molnár Zsolt Facebook-oldalán. A járványügyi védekezésben részt vevő egészségügyi dolgozókat álmentős szerepeltetésével megtámadó Korózs Lajos-videó után ezúttal Molnár Zsolt vállalta magára az álhírgyáros főszerepet – olvasható Orbán Balázs Facebook-oldalán.

Az MSZP-s országgyűlési képviselő legújabb videójában azt állította, hogy a révfülöpi hajóállomást és a mellette lévő közforgalmú sétányt az állam átadta a Mathias Corvinus Collegium Alapítványnak, s az többé sem a révfülöpiek, sem a Balatonhoz látogatók számára nem lesz elérhető – olvashatjuk Orbán Balázs Facebook-oldalán

Az államtitkár kiemelte,

mindkét állítás egy perc alatt ellenőrizhető, nyilvánvaló hazugság, ugyanis az általa említett és a videóban szereplő területeket semmilyen jogszabályi változás nem érintette.

Molnár Zsoltnak ezt országgyűlési képviselőként tudnia kellett” – állította Orbán Balázs.

Orbán Balázs elfogadhatatlannak tartja az újabb MSZP-s hírhamisítást, és mint a Mathias Corvinus Collegium elnöke azonnali jogi lépéseket fog tenni az álhírgyáros Magyar Szocialista Párttal és Molnár Zsolttal szemben.

Ezután Molnár Csaba kínos magyarázkodásba kezdett, amiről szintén Orbán Balázs Facebook-oldalán értesülhetünk. Az MSZP-s országgyűlési képviselő azzal védekezett, hogy amit feltett videót az nem videó, hanem egy sajtótájékoztató.

Meghajlok a kemény érvek súlya alatt: akkor nem álhírvideó, hanem álhír-sajtótájékoztatóról készült videó” – válaszolta Molnár Csaba érveire az államtitkár

A címlapfotó illusztráció.