×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Hidvéghi a Momentumról: Gyurcsány legjobb tanítványai

 

Európa más országaiban elképzelhetetlen, hogy ellenzéki képviselők csak azért járjanak Brüsszelbe, hogy hazájuk ellen uszítsanak – így értékelte Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője a Momentumhoz köthető kiszivárgott felvételen elhangzottakat.

Egy kiszivárgott felvételen Donáth Anna arról beszél, hogy háromnaponta egyeztet Vera Jourová uniós biztossal, az Európai Bizottság alelnökével Magyarország lejáratásáról, ráadásul ezzel már kérkednek is.

A képviselő egy belső felvétel tanulsága szerint elismeri, hogy nem akadályozták meg az álhírek terjesztését.

Ez is bizonyítja, hogy a momentumos képviselők Gyurcsány legjobb tanítványai

– jelentette ki Hidvéghi Balázs a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! műsorában.

Úgy vélte, hogy egy céljuk van ezzel, az pedig a hatalom megszerzése. Az egyesült baloldal minden korábbi nyilatkozatával szembemenve támogattak egy olyan jelöltet, ki antiszemita nyilatkozatokat tett.

„Miután Magyarországon nem tudnak választást nyerni, azt gondolják, hogy kívülről alááshatják a kormány működését” – mondta, és hangsúlyozta, hogy ezzel nem a kormánynak, hanem az egész országnak ártanak.

Ez nem új, ez már egy százéves hagyomány, hiszen az első világháború után is külföldi érdekeket szolgált az akkori baloldal, miközben saját értékeit támadja.


A teljes beszélgetést itt hallgathatják meg.