×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Videó bizonyítja a momentumos Donáth Anna hazudozását

 

Megdöbbentő felvétel került nyilvánosságra, amelyből nemcsak az derül ki, hogy Donáth Anna rendszeresen egyeztet a Magyarországot folyamatosan lejáratni próbáló Vera Jourová uniós biztossal, de az is, hogy a momentumos EP-képviselő hazudott, amikor néhány nappal korábban letagadta, hogy kapcsolatban állna a cseh politikussal.

A Hír TV hozta nyilvánosságra azt a kiszivárgott felvételt, amelyen Donáth Anna elismerte, hogy számos informális beszélgetést és telefonhívást folytatott az Európai Bizottság hazánkat támadó alelnökével, sőt rendszeres kapcsolatban áll Gwendoline Delbos-Corfielddel is, aki a momentumos képviselő megfogalmazása szerint „az új Sargentini”, „francia képviselő a zöldektől, ő viszi tovább a magyar kérdést”.

A felvétel azért is különösen pikáns, mert a napvilágra kerülése előtt néhány nappal egy nyilvános beszélgetésen Donáth Anna letagadta, hogy egyeztetett volna Vera Jourovával. A vita moderátorának kérdésére, miszerint „a Momentum egyeztetett-e Jourovával?” a képviselő azt válaszolta: „Nem egyeztetek Jourovával. Miért egyeztettünk volna?”

 

A Momentum Mozgalom uniós politizálását jól mutatja, hogy Donáth elmondása szerint „90 százalékban sikeres volt a munkája”, amellyel arra próbál rávenni brüsszeli politikusokat, hogy folytassák a Magyarország elleni lejárató hadjáratot.