A Volner Párt a középosztály szélesedését és gyarapodását kívánja segíteni

 

A Volner Párt a középosztály szélesedését és gyarapodását kívánja segíteni, mert a középosztály viseli a társadalmi terhek legnagyobb részét – jelentette ki az alapító-pártelnök csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.

Volner János független, korábban jobbikos országgyűlési képviselő úgy vélekedett, hogy a középosztály képviselői képesek Magyarországot felemelni és előremozdítani. Vagyis az egyre szélesedő osztály tagjainak kell az országot jellemezniük, nem a jobb- és baloldali oligarcháknak – tette hozzá.


A politikus felhívta a „baloldalra szavazó nagypapák és nagymamák” figyelmét arra, hogy a jelenlegi baloldal nem a munkások, hanem „a homoszexuálisok és a milliárdosok érdekeit képviseli”.


Közlése szerint a jelenlegi baloldali politikusok azért dolgoznak, hogy „homoszexuális férfiak kötelező iskolai tanórákat tarthassanak a kisunokáik részére, reklámozandó a homoszexuális életformát”. Azért dolgoznak, hogy „homoszexuális férfiak a kisunokáikkal megegyező korú kisfiúkat és kislányokat fogadhassanak örökbe” – fogalmazott.

Ugyanakkor – folytatta – aki a baloldali pártokat támogatja, az a milliárdos üzletembereket támogatja. Mint mondta, a három utolsó baloldali miniszterelnök, Medgyessy Péter, Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon egyaránt olyan üzletemberek, akik a multinacionális nagytőke érdekeit szolgálják.

A Volner Párt normális értékrendű pártként ezeket a törekvéseket elutasítja – mondta Volner János.