×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Rossz címre ment szemetelni a Momentum

 

Rossz lakáshoz mentek, így a szomszédot találták meg a Rogán Antalnak szánt akcióval a Momentum aktivistái. A baloldali párt tagjai ma reggel egy budai társasház udvarára több zsáknyi összegyűrt konzultációs ívet dobtak. A Miniszterelnöki Kabinetiroda megerősítette, hogy a miniszter az érintett társasházban lakik, de nem a kertes lakásban, hanem az emeleten, így a Momentumosok a szomszéd kertjét szórták tele – hangzott el az M1 Híradójában.


A Momentum közösségi oldalán tett közzé egy videót arról, hogy Rogán Antal házának kertjébe hogyan dobálják be az összegyűrt kérdőíveket.

A videóban a baloldali párt szóvivője bírálta a nemzeti konzultációt, mert az szerinte csak a Fidesz céljait szolgálja. Hajnal Miklós arról beszélt, hogy a szimpatizánsaik gyűjtötték össze az íveket, amiket visszavittek a konzultációt lebonyolító Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjéhez.

A baloldali pártok a kezdetektől fogva és minden lehetséges eszközzel támadják a vírus elleni védekezésről szóló konzultációt.

A Hír TV júliusban arról számolt be, hogy Veresegyházon DK-s önkéntesek vágták le a neveket tartatalmazó részt a konzultációs ívekről, a kérdésekre adott válaszokat pedig a szemétbe dobták.

Június végén Szolnokon bukott le egy baloldali aktivista, akit egy társasház kamerája vett fel, miközben éppen egy konzultációs ívet tartalmazó borítékot lopott ki az egyik postaládából.

Hadházy Ákos és Szél Bernadett is azt kérte, hogy a kitöltetlen íveket nekik küldjék el az emberek – felhívásukhoz a Momentum is csatlakozott.

Ilyen előzmények után nem volt váratlan a momentumos akció, amibe azonban hiba csúszott: a papírokat ugyanis nem Rogán Antal ingatlanjába szórták, hanem az egyik szomszédhoz – a miniszter ugyanis a társasház felső emeletén lakik, nem a kertkapcsolatos lakásban.

Ismét a védekezést támadja Gyurcsány Ferenc és társult segédcsapata, a Momentum

– írta közösségi oldalán az akcióra és a DK-elnök hétvégi megnyilválusára reagálva a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Dömötör Csaba emlékeztetett arra, hogy a baloldal nem szavazta meg a védekezést segítő intézkedéseket, üzemszerűen támadta az egészségügyi vezetőket és álhírgenerátort üzemeltettek, most pedig a konzultáció támadásával újra az összefogást gyengítik.

A politikus hozzátette: ha közel kétmillió ember elmondja a véleményét, akkor azt ők tisztelni fogják, a baloldal viszont kétségbe vonja. Úgy fogalmazott: ilyenkor legalább minden magyar számára kiderül, hogy nehezebb időszakokban kikre lehet számítani és kikre nem.