×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A Momentum a nyugdíjasokat sértette meg a leginkább

 

Olvasóink véleménye megoszlik a párt elmúlt éves sértéskörútjával kapcsolatban, közel negyven százalékuk szerint volt tiszteletlen a nyugdíjasokkal a párt.

(Fotó: Hirado.hu)

A hirado.hu arról kérdezte az olvasóit, hogy véleményük szerint az elmúlt egy évben kiket sértett meg legjobban a Momentum Mozgalom. A szavazók véleménye ugyan megoszlik, láthatóan nehezen tudtak dűlőre jutni azzal kapcsolatban, melyik társadalmi csoportot haragította leginkább magára a Momentum.

Mégis, Kádár Barnabás volt momentumos elnökségi tag Facebook-bejegyzése hagyta a legmélyebb nyomot olvasóinkban: a politikus arról értekezett, hogy választáskor az idősek maradjanak otthon, és inkább a fiataloknak kellene dönteniük minden kérdésről.

A szavazás eredményéből kiderül, hogy olvasóink szerint leginkább a nyugdíjasokat sértette meg a Momentum. De megsértette a gyermekeket vállaló családokat és a határon túli magyarokat is, valamint számos szavazat érkezett a Fekete-Győr András által tett kijelentésre, melyben lecsicskázta a tanárokat és az orvosokat.