×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Halász János: a baloldal tart a magyar emberektől

 

A baloldal tart a magyar emberektől, ezért akarja elhallgattatni őket - közölte a Fidesz parlamenti frakciószóvivője kedden sajtótájékoztatón, Debrecenben.

Halász János azt mondta, „a baloldal az elmúlt napokban még nagyobb fokozatba kapcsolta a nemzeti konzultáció elleni támadást”, bírálja, begyűjti, megsemmisíti, ellopkodja az íveket, megkérdőjelezi a konzultáció értelmét.

„Erre egy magyarázat van: a baloldal tart a magyar emberektől, el akarja hallgattatni őket, mert a mostani konzultáción újra kiderülhet, hogy a baloldal programja teljesen szembemegy a magyar emberek akaratával” – jelentette ki a fideszes politikus.

„A nemzeti konzultációban ugyanis, olyan sorskérdésekről kérdezi a kormány az embereket, amelyek hosszú időre meghatározzák az életünket és Magyarország jövőjét” – mondta a frakciószóvivő.

Halász János közölte: amikor a baloldal a nemzeti konzultációt támadja, akkor valójában a magyar embereket akarja elhallgattatni. A baloldal szembemegy a magyar emberek akaratával, mert „bevándorláspárti, Soros-párti és újra feladná Magyarország nemzeti és gazdasági szuverenitását” – mondta.